top of page

Kajakken

Kajakken op één van de vele meren.

IMG_0955.JPG

Geniet een dag volop van de natuur en rust op de prachtige Zweedse meren met onze kajaks in Noord-Värmland.

Geniet een dag volop van de natuur en rust!

Geniet een dag volop van de natuur en rust op de een van de vele Zweedse meren met onze kajaks in het noorden van Värmland.

Als je er met een kajak op uittrekt in Zweden, beleef je een uniek avontuur. Ontsnap aan de dagelijkse routines geniet volop in de natuur. Vredig peddelend in een van onze kajaks, genietend van de stilte op het water van een van de prachtige meren.

Er zijn verschillende mogelijkheden om op pad te gaan. Je kunt zelfstandig op pad, of een volledig verzorgde dag met jouw gezelschap of gezin.

Onze kajaks zijn voorzien van een hengelstandaard; zodoende is er ook de mogelijkheid om het kajakken te combineren met een dagje vissen.

We brengen je met de kajaks in onze 4×4 auto naar een van de schitterende meren hier in de omgeving en helpen je om een en ander vaarklaar te maken. We halen je ook weer op en rijden je terug naar het startpunt (onze locatie).

Bij de volledig verzorgde dagtrip verzorgen we eveneens de lunch voor jullie.

De kosten voor het evenement zijn als volgt.

Eén dag gebruikmaken van de kajak SEK 450 per persoon inclusief vervoer naar en van de locatie (minimum aantal deelnemers 2, maximum aantal deelnemers 4).

De volledig verzorgde dag met jouw gezelschap of gezin SEK 2.750 (o.b.v. deelname 2 personen; extra persoon SEK 500 pp).

De prijzen zijn inclusief peddels en zwemvesten, vervoer naar en van de locatie.

Minimaal 2 personen, maximaal 4 personen.

  • Huur kajak inclusief transport naar en van locatie pp      SEK 450

  • VIP-arrangement o.b.v. 2 personen hele dag incl. lunch  SEK 2.750

  • Extra persoon VIP-arrangement                                        SEK 500

bottom of page